Workshops

Een workshop boeken? Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden
BoemTheater biedt verschillende mogelijkheden voor workshops.
Het is mogelijk een losse workshop te boeken of in combinatie met andere workshops. Ook zijn de duur van de workshops flexibel. Het is ook mogelijk een serie workshops te boeken, waarin er bijvoorbeeld een aantal weken theaterworkshops gevolgd kunnen worden.
We streven er naar kwalitatieve workshops aan te bieden, waarin de wens van de opdrachtgever centraal staat.

Heeft u zelf een idee voor een workshop? We maken ook workshops op maat!


maskertheater
Maskertheater
Bij deze workshop gaan we aan de slag met maskers. Je leert leven te geven aan een masker en door zonder te praten te communiceren. Met een masker op kun je niet meer je mimiek gebruiken, in deze workshop leer je met je lichaam emoties uit te drukken. We maken samen scènes die we aan elkaar presenteren.

 


5e95303d10-11873191_1107591459271583_916419130_o - kopie

Theater
Toneelspelen, improviseren en samenspelen. Bij theater staat plezier voorop en leer je ondertussen hoe het is om jezelf te presenteren en voor een groep te staan. We gaan aan de slag en door  theateroefeningen creëren we zelfbedachte scenes en personages. De scenes presenteren we aan elkaar. Werken jullie op de basisschool, middelbare school, BSO bijvoorbeeld aan een themaweek? Het is ook mogelijk een theaterworkshop te boeken die op maat gemaakt wordt aansluitend bij dit thema.

 


Workshop boeken? Neem contact op via het contactformulier.