Theaterles

Waar zijn we te vinden? 

BoemTheater biedt voor seizoen 2017/2018 theatercursussen, in opdracht, aan.  In september start er een theatercursus in Oenkerk vanuit SCW BOB . We bieden het gehele school jaar voor
PCBO Tytsjerksteradiel buitenschoolse theatercursussen aan aan alle basisscholen in de gemeente Tytsjerksteradiel.  Daarnaast biedt BoemTheater vanuit KEK (kunst educatie met kwaliteit) en OPUS 3 als kunstloket lessen en workshops aan voor basisscholen in Dongeradeel. 

 


 

_MG_6957Oenkerk: SCW BOB 
Voor SCW BOB in Oenkerk bieden we dit najaar een theatercursus aan. In de cursus leer je de kneepjes van het theatervak. We werken aan de basisvaardigheden van theater (samenspelen, personages spelen, rolinleving, scènes maken etc.) en zijn we veel aan het improviseren. De cursus is voor basisschoolleerlingen.
Proefles:  Donderdag 28 september

groep 3,4, en 5 van 14:15 tot 15:15 uur
 groep 6,7 en 8 van 15:30 en 16:30 uur.

Meer info en opgeven: buurthuisbob@gmail.com  

 


KEK / OPUS 3
De afgelopen 4 jaar heeft Opus 3 middels KEK! aansprekende kunstprojecten georganiseerd voor een
heel aantal basisscholen. Als vervolg biedt Opus 3 nu een overzicht van het complete aanbod van KEK op onze website, toegankelijk voor elke basisschool in Noordoost Friesland. BoemTheater is te vinden tussen het aanbod, we bieden theater, clownerie en maskertheater workshops.

Meer informatie: https://www.opus3.nl/kek/